Tooted

Rullpapp
 4
Rullpapp on kerge, tugev ja painduv materjal, mis kaitseb tooteid kahjustuste ja temperatuuri erinevuste eest transpordil. Laos kohe saadaval laiusega 1200mm ja 1600mm. Võimalik tellida ka teisi mõõte. Levinud pakkematerjal mööblitööstuses, kaubanduses jne. Eriti sobilik suuregabariidiliste detailide või mahuliste toodete (toolijalad, mööblidetailid) kaitseks. Üks odavamaid ja efektiivsemaid pakkematerjale.



Lainepapp
 lainepapp4
Lainepapp koosneb paberi- või kartongi kihtidest, millede vahel asub kofreeritud paber. See laineline paber peab vastu surve all kokku surumisele ning tagab pakendi sisule pehme kaitse. Lainerid ja fluting liimitakse kokku, mööda iga nn laine või soone haripunkti ja põhja. Mida suurem on laine, seda amortsem on lainepapp. Tuntuimad on kolmekihiline lainepapp (laine profiilid on E, B, C) ja viiekihiline (vastavalt siis BC, BB, BE, CE, BE profiilid). Eriti vastupidavate lahenduste jaoks toodetakse ka seitsmekihilist lainepappi. Lainepapp on täielikult taaskasutatav (ümbertöödeldav) ning papi kasutusea lõppedes saab sellest teha paberimassi, mida kasutatakse uuesti paberi ja papi tootmiseks.
Pakkenurgad
 2

Vastupidavad nurgakaitsed - kaitsevad tooteid, pakendeid, veoseid deformatsiooni eest. Pakkenurki toodetakse mitmete kartongikihtide lamineerimise teel. Kartongikihid liimitakse, pressitakse ja vormitakse. Spetsiaalne liim ja tipptasemel lamineerimise tehnoloogia tagavad pakkenurkade kõrge vastupidavuse nii löökidele kui survele.


Vahelehed
 3
Lainepapist vahelehti saab tellida soovitud mõõtudega. Lainepapist vahelehed on laialdaselt kasutuses kaubanduses, transpordi-, toiduainetetööstuse- jpm valdkondades. Vaheleht asetatakse pakkeühikute kihtide vahele, seejärel alused kiletatakse ning vajadusel kindlustatakse ka pakkenurkadega. Selline lahendus tagab kaubaaluste transpordil veose stabiilsuse. Vaheleht, kombineerituna pakkenurkade, pakkelintide või kilega on koorma kindlustamiseks üks odavamaid, kuid samas üks tõhusamaid vahendeid.
Pakendid ja erilahendused
 1

Erinevad lainepapist pakendid. Võimalik tellida tüüplahendusi (FEFCO kataloogist) või täpselt oma soovidele vastavat pakendit. Lisaks on võimalik tellida oma trükiga (nt logo) ja erimõõdulisi lainepappkaste.